Goddagens. Här har vi vaknat till liv tidigare än vanligt faktiskt. Dessvärre ska veckan bjuda på dåligt väder så nu får den här mamman verkligen gnugga ”att göra” knölarna febrilt för att underhålla en sjuåring
Ikväll när vi grillade så gjorde jag en sallad till med ruccola, jordgubbar och grillad halloumi. Ringlade över crema di Balsamico och stödde över lite flingsalt
Sallader förblir ju sallader och graden av upphetsning som kan framkallas av en sallad är måhända begränsad, men det finns ändå sätt att förvåna smaklökarna och ge dem en oväntad pepp över den till synes menlösa
Ett supergott sätt att använda rabarber på i mat. Rosta bitar av rabarber i ugnen med någon sötning. Sötning krävs nästan när det gäller rabarber, annars blir det inte gott
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Skala dem under rinnande vatten och dela dem i klyftor. Blanda linserna med persilja, olja, citronsaft, salt och peppar