Stek köttet i smör på båda sidorna. 1700 g fläskfilé salt och svartpeppar smör till stekning 2 st gula lökar 150 g champinjoner eller trattkantareller 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 3 msk kalvfond 2 msk fransk senap 1 msk majsstärkelse 2 st röda äpplen Topping äppelklyftor lingon persiljaPutsa och skiva köttet
Ingredienser Portioner. 4 3 dl långkornigt ris 6 dl grönsaksbuljong (tärning och vatten) 400 g kassler 1 purjolök 1 msk olja 1 burk krossade tomater 1 dl chilisås 1 tsk salt 2 krm peppar 2 dl riven ost isbergssallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
1 köttbuljongtärning. Skala och hacka löken och strimla baconet. Fräs lök och bacon i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med nån minut