1. Hacka chokladen och smält den över vattenbad. 2. Vänd ner finhackad rosmarin, flingsalt och popcorn. 3. Fördela blandningen i småkaksformar och toppa med ytterligare lite flingsalt och rosmarin
Åh, dessa havrebollar/kokosbollar/kioskbollar är verkligen nostalgi för mig. Jag åt dem ofta när jag gick i högstadiet och de sålde dessa på friluftsgården där eller i kiosken i centrum
Väldigt mumsig fudge som smakar precis som pepparkaksdeg. Delish. Jag har gjort en variant utan mejerier och vitt socker men det går att byta ut samtliga ingredienser mot andra alternativ
Nu i jul gjorde jag och syster en hel del julgodis, en del gamla godingar och så blev det lite nya. En nyhet vi testa att göra var Nutellacrisp som jag hittade recept på här
Sätt ugen på 175 grader. Rosta mandelflagorna gyllenbruna. Tar 5-10 minuter. Smält choklad och nougat i vattenbad (en tallrik som satts som lock på en kokande kastrull)