Hej på er,. Måndag, ny vecka idag och jag vill dela med mig av ett nytt, underbart gott recept. Det är ju någon form av hysteri varje år när det kommer till semlor
En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall. Knäcksmeten utgår från ett gammalt hederligt recept på havreflarn
Oj oj oj Ja denna vart himmelsk krämig och underbart god. Tog mig en liten bakstund med sonen Tom, han vill ju såklart lära sig så med instruktioner från mig så är han superduktig
Ingredienser Portioner. 8-10 100 g mandelmassa 125 g rumsvarmt smör ( extra till formen) 3/4 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 tsk finrivet citronskal 2 krm flingsalt 2 dl havregryn 500 g rabarber 1 msk majsstärkelse Till servering grädde eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan
Gissa vad som gömmer sig i denna flätade bulle (smördeg). Choklad. Så enkelt, så gott och så smart. Gissa om man imponerar på gästerna genom att göra efterrätten direkt på plats när det är dags att äta den