Falska Wienerbröd I dag ska dottern ha hand om kyrkkaffet och då bakade jag denna goa winerkakan. Den har jag aldrig gjort tidigare men så enkel att göra Annikas Bakery House
Blåbärsbullar med vaniljkräm Vetedeg250 g mjölk [2,5 dl] 570 g vetemjöl [9,5 dl] 30 g jäst 8 g malen kardemumma 5 g salt [1 tsk] 90 g strösocker [1 dl] 100 g smör, rumstempererat 55 g ägg www.koket.se
Smördegskanelbullar 4 plattor fryst smördeg. 25 g tunnhyvlat smör. strösocker, kanel mittkok.expressen.se
Blåbärssnurror Grädda bullarna mitt i ugnen, 250°C, ca 10 minuter. Blåbärssnurror. 125 g smör. 5 dl mjölk. 50 g jäst för söta degar Therése mat & bak
BakpulverbullarBullarna kan frysas. Hacka 2/3 av solroskärnorna. Lägg ut 16 stycken pappersformar på en plåt. Mät upp mjöl och bakpulver Hemmets Journal
Wienerbullar Tag ut plåten å strössla pärlsocker över bullarna. Dessa bullar tog en yttepyttekvart att göra plus att Milian gjorde det mesta du viker mina knän
Falska wienerbröd med vaniljkräm 1 paket smördeg. 1vaniljkräm. 1färska jordgubbar. 1ägg, till pensling. 12 krm vatten, till pensling mittkok.expressen.se
Saftiga och goda rabarberbullarRabarberbullarna blev väldigt goda och fluffiga och hade mycket rabarberbitar i sig som hade en bra balans mellan syra och sötma med en god kanelsmak Dining And Cooking