Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilika och soltorkade tomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dela kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnssäker form. Häll såsen över kycklingköttet. 1 st kyckling. 11 st kyckling hel grillad 2 msk soja 1 msk smör smält 1 msk senap fransk 1
1. Koka pastan enligt anvisning. 2. Blanda creme fraichen, majonnäsen och senapen i en stor skål. Hacka rödlöken och purjolöken fint och blanda ner i röran
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond. Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över