Fräs hackad lök och finhackad vitlök i en kastrull med olivolja tills löken är mjuk och blank. Tillsätt tomater, chilisås, salt, peppar och oregano och sjud såsen i ca 20 minuter
Men vaddå, det är ju sååå gott och sååå smidigt att göra. Som sagt, beroende på hur mycket du späder den med vatten och grädde, så har du en sås eller puré - jag har serverat den som sås ihop med fisk, potatis och sparris
Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Jag har hängt med min mamma, min syrra och hennes familj och lilla Embla såklart. Så gott till nachos, som grönsaksdipp eller att servera till salladen istället för dressing
Jag är ledsen för att det blev sånt glapp i förra veckan med färre inlägg än vanligt men ni vet hur det är, livet kommer emellan och man hinner bara hälften av allt man tänkt sig… Nu är jag tillbaka igen så vi kör på med en massa härliga recept