Bondomelett - sitter som en smäck! Bondomelett med potatis, lök, paprika, tomat och bacon är bland det godaste jag vet. Jag gräddar den färdigt i ugnen med en massa ost ovanpå Två små kök
Bondomelett Ingredienser Portioner. 3 2 potatisar 200 g rökt stekfläsk 2 rödlökar smör till stekning 6 ägg salt vitpeppar persilja Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kycklinggratäng Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Salta och peppra. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal
Gratäng med rostade grönsaker Det är väldigt gott att rosta sina grönsaker som man skall ha i gratängen. Smaken blir mer intensiv och ihop med västerbottenost mustig och god Lolos Matblogg
Grön gratäng Här kommer ett recept på en grön gratäng som passar till din kött eller fisk bit. Barnen favorit och supergod Smarttrainer
Viktväktarlåda med kassler och broccoli Testade ett nytt recept som jag "snubblade" över på nätet och det blev så gott att detta lär göras igen radhuslivet.blogg.se
Chorizogratäng med blomkål och broccoli Chorizogratäng med blomkål och broccoli (2 personer). 3 st. Chorizokorvar. 1 st. färsk broccolibukett. litet blomkålshuvud En kvart i köket
Broccoli gratäng Tid. 25 minuter - Portioner. 4 st. Det här behövs. 500 g fryst broccoli (eller färsk kokt). 2 ägg. 3 dl river ost One cup of ... recept
Grekisk pastagratäng Koka pastan och låt den rinna av i durkslag. Stek färsen smulig i en stekpanna med smör. Salta och peppa Hemmets Journal
Bästa Köttfärsgratängen med potatis Godkväll. Igår gjorde jag den här fantastiskt goda köttfärsgratängen. Krämig och med så goda smaker. Den passar lika bra till vardags som på helgen JennysRumochSpis
Fläskfilé med svamp- och gorgonzolasås Putsa filén och dela den på mitten. Salta och peppra. Bryn i smör i en stekpanna. Lägg över i en ugnssäker form Hemmets Journal
Gratinerad fläskfilé med mozzarella Putsa fläskfilén och skär den i två delar. Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Exotisk fläskfilé Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Banka ut dem till platta biffar. Krydda med salt och peppar. Stek köttet i lite matfett tills det har fått fin färg Hemmets Journal
Kasslergratäng Koka riset. Ansa och skiva svampen och fräs i en kastrull med smör, tills vätskan kokat in. Strö över mjöl och blanda om Hemmets Journal