Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Att Decembercupen närmar sig kan man, efter en snabb titt på instagram, inte gå miste om. Vilka fysiker som levereras, jag blir så oerhört imponerad av många tjejers hårda slit
Som vanligt modifierade jag (idag p g a det som fanns hemma), och såhär blev min variant. /Anna. Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem omlott i en smord ugnsfast form. Champinjonsås. Ansa och skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vattnet kokat bort
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Annars låter man den stå i formen som den är (lägg över en bakhandduk) och svalna och sedan kan man lyfta över den till ett serveringsfat med hjälp av två stekspadar
Får det lov att vara en stor skål med perfekt poppade popcorn som smakar smör. JA TACK. Studier visar dessutom att popcorn är nyttiga och att det bruna skalet innehåller antioxidanter