Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Dom äts inte bara när man är hungrig, utan jag har märkt att de även fungerar som godis
Igår bakade jag Mandelskorpor med saffran. Jag började faktiskt redan dagen innan med att smälta smöret och sedan hällde jag i saffran och lät den dra i smöret över natten, det ska bli mer smak av den på det sättet har jag hört
På själva kanelbullens dag härom veckan kunde jag inte bärga mig, jag var tvungen att få baka lite. Denna gång utav en annan tappning är vad jag gjort tidigare
Viktigt för att få ett gott bröd är att låta det jäsa sakta, därför blandar jag jästen i kallt vatten och låter det jäsa innan utbakning i normal rumstemperatur och även efterjäsning innan det blir dags för ugnen
Cinnamon peanut butter cake. Phew, är helt slut och det är bara tisdag. Är mitt uppe i en superstressig vecka, jobb på jobbet och jobb hemma med e-boken samt en del ärenden att stå i
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
600 g vetemjöl (+ extra till utbakning). 600 g vetemjöl (+ extra till utbakning). Maximalt lyxig helgfrukost och en doft av nybakat som dröjer sig kvar i huset hela dagen – Finns det ett bättre sätt att börja dagen
Jag (Karin) har ett heltidsjobb vid sidan av Pampas Deli, eller jag kanske jobbar med Pampas Deli på min fritid… ja, vilket som så turas vi kollegor om att ta med fredagsfika och nu var det min tur
Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade