När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
Häll smeten i långpannan. Beror lite på hur stor långpannan är. Saftig morotskaka i långpanna. God, kryddig kaka som passar alldeles utmärkt nu på höstkanten
Chokladfrosting ( dubbla denna satsen i en stor långpanna ). Jag kan också börja med att säga att när jag gör denna på jobbet, i varmluftsugn,då den blir peeerfekt, gör jag receptet 1 + 1/2 sats i långpanna på 160 grader i 19 min. Vispa ihop och häll upp i önskad form( kom ihåg att göra 1 1/2 sats till en ”vanlig/stor” långpanna )
Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två