Smält matfettet på svag värme. Ställ åt sidan och låt svalna helt. Värm ugnen till 180 grader. Smörj botten på en suffléform eller en ugnsform med höga kanter som rymmer 1,5 liter
Hummer är lika gott kokt, som stekt eller gratinerad. Denna gång fyllde vi skalen med hummerkött, kantareller, bechamel och täckte det hela med ett tunnt täcke av smakrik ost
H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Man är riktigt hungrig och sugen när man börjar äta och det är kul att tänka ut fräscha, vackra förrätter som ger förväntningar inför resten av middagen
Mixa avokadorna. Värm crème fraîche i en panna och smält blötlagda gelatinblad i den. Blanda crème fraîche, citronsaft och mixad avokado och smaka av med salt och peppar