Bullar

Bullar

  • 43 Recept
Bakat MANDELKUBB

Bakat MANDELKUBB

I dag har jag bakat mandelkubb för första gången. inte så vackra men oj så goda. Och det gick snabbt att göra dom
MAMMAS MANDELKUBBAR

MAMMAS MANDELKUBBAR

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser. Fördela fettet med hjälp av en gaffel, tillsätt ägg och mjölk samt 6-7droppar bittermandelolja
Saffransbullar fyllda med vaniljsmörkräm

Saffransbullar fyllda med vaniljsmörkräm

Frugan bakar och vi smakar, tack för dessa ljuvliga bullar som fick oss att längta till Julen. Forma släta bullar och lägg dem i aluminiumformar ställda på en plåt (vanliga pappersformar funkar också)
Mantou (steamed buns / ångade bullar)

Mantou (steamed buns / ångade bullar)

I norra Kina äter man ofta mantou (ångade bullar på vetemjöl) istället för ris. Baozi kallas ångade bullar fyllda med kött eller grönsaker
Toscabullar

Toscabullar

Dessa bullar tar tid att jäsa och baka. Bullarna blir som en variant mellan bulle och wienerbröd. Gör toscasmeten och klicka över den på bullarna
Kalljästa bullar

Kalljästa bullar

Testade att göra riktigt lång jästa bullar i veckan. 15 Jan. 19. 02. Kalljästa bullar. 1kommentarer. Smaken vart otrolig saftig men tyvärr höll inte formen som jag önskat så nästa gång kommer jag använda bullformar
Bakpulverbullar

Bakpulverbullar

Bullarna kan frysas. Hacka 2/3 av solroskärnorna. Lägg ut 16 stycken pappersformar på en plåt. Mät upp mjöl och bakpulver
Saffransdeg à la Roy Fares

Saffransdeg à la Roy Fares

I lördags bakade jag lussekatter och saffransbullar med härlig vaniljfyllning och ni kan ju tänka er hur gott det luktade i huset
Toscabullar

Toscabullar

Roy Fares recept på toscabullar, åh så goda. Låt stå framme på bänken tills du ska baka ut bullarna. Lägg de varma bullarna på galler och låt svalna under bakduk
Lyxiga wienerbullar

Lyxiga wienerbullar

Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på mandelspån. Lägg mjölet i matberedaren med kniven monterad
Andra bullar

Andra bullar

nybakade (varma/ljumna) bullar fyllda med massor av godsaker. Grundreceptet är för vanliga bullar, men nu gjorde jag dem som gifflar och fyllde dem med antingen mandelmassa eller smör, socker och vanilj