e receptet på glutenfritt bröd som jag provbakade. Använt någon deciliter glutenfritt mjöl så du lättare kan forma bullar av den lite, lite kladdiga degenDegen skall räcka till ca 25-28 bröd, så du kan ju börja med att dela upp degen om du vill vara säker på storlekRulla degen med hjälp av lite mjölade händer till bollarLägg på en plåt med bakplåtspapper
5 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 50 g valfritt margarin/smör (carlshamns mjölkfria margarin eller vanligt smör) 1 dl komjölk/ rismjölk/ havremjölk-grädde 1,5 dl majsmjöl2 dl lailas gula mjölmix (naturligt glutenfritt) 3,5 tsk bakpulver 1 st nypa salt skal av 1 citron1 näve frysta hallon Kokosflingor att använda som ströbröd200 grader i 45 minuterHäll vattnet i en kastrull och strö över fiber husken. 2 dl lailas gula mjölmix (naturligt glutenfritt) 3,5 tsk bakpulver 1 st nypa salt skal av
Jo då, det finns minsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
8 1/4 dl semper Glutenfritt Mjöl. Rör eller vispa fettet och sockret mjukt. Tillsätt ägget. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg