Lyxiga fiskpinnar. Fiskpinnar, kan det vara bra mat. Ja, med en egen panering av mandelmjöl eller sesamfrön och en sås på vårt svenska superbär hjortron blir det en höjdare både smak- och näringsmässigt
Eftersom hon är glutenintolerant tänkte jag baka lite glutenfritt bröd att ha på lut i frysen. Snart kommer min systerdotter (och min syster och mamma och pappa) på besök
Jag äter sällan vitt bröd längre med undantag för kafebesök och restauranter som serverar det och crostinis (små tunna skivor av bröd som du dränker i olja och gräddar i ugnen tills gyllna med pålägg som ostar, honung, sylt, skinka osv), det kan man använda det här receptet/brödet till, forma bara degen till baguetter istället för att fläta
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver