Citron- och flädersockerkaka Smält smöret och låt det svalna. Smörj och bröa en rund hålform, ca 2 liter. Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvispen Hemmets Journal
Morotskaka (från Marias kakburk) Vispa ihop ägg och socker. Riv morötterna och blanda dem med oljan. Blanda de torra ingredienserna i en skål Hemmets Journal
Dubbla nötkakor Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Vispa upp äggen och blanda ner, och rör om till en fast smet Hemmets Journal
Pösiga bananpannkakor med kolasås Börja med kolasåsen. Smält samman smör, socker, sirap och grädde i en kastrull under ständig omrörning Hemmets Journal
Plommonpaj med mandelsmul Blanda mjöl och socker, och finfördela smöret däri. Tillsätt mjölk och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter Hemmets Journal
Fruktsallad med mandelgrädde Häll socker, vatten, ananasspad och citronskivor i en kastrull. Låt det koka upp och skumma. Låt lagen koka ca 5 minuter Hemmets Journal
Ostkaka med keso Skålla, skala och hacka mandeln. Vispa ägg och socker lätt. Tillsätt mjöl, keso och hackad mandel. Rör till en jämn smet Hemmets Journal
Citronpaj med vit choklad Jag är helt klart inne i en syrlig bakperiod. I vanliga fall är jag en ivrig chokladbagare men det har det blivit sparsamt med de senaste tiden mykitchenstories.se
American donuts Smula ner jästen i en skål. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölk. Värm till 37° och häll över jästen, och rör tills jästen lösts upp Hemmets Journal
Fruktsallad med vit chokladsås Skala kiwin och skär den i bitar. Skala apelsinerna med kniv så allt det vita kommer bort. Skär apelsinerna i bitar Hemmets Journal
Päronpaj med toscatäcke Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas Hemmets Journal