Paj

Paj

  • 7 Recept
Västerbottenostpaj

Västerbottenostpaj

6 Pajskal 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten 1/2 tsk salt 1 ägg till pensling Fyllning 2 dl mjölk 2 dl vispgrädde 300 g riven Västerbottensost 4 ägg 1 tsk strösocker salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Västerbottenostpaj

Västerbottenostpaj

Pajdegen. Pajen är klar när fyllningen har “stannat” och pajen har fått fin färg. Servera pajen ljummen. Pajdeg
Vegansk paj med spenat och svamp

Vegansk paj med spenat och svamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pajskal 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 3 msk sesamfrön 0,5 tsk salt 125 gram mjölkfritt margarin 2,5 msk vatten , kallt Pajfyllning 1 st purjolök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 500 gram champinjoner 1 msk rapsolja 250 gram färsk bladspenat 1 tsk chiliflakes 0,5 tsk paprikakrydda 1 tsk salt 2 krm svartpeppar , malen Vegansk äggstanning 100 gram vegansk pizzaost 2,5 dl Havregrädde 0,5 dl Havredryck 0,75 dl vetemjöl 1 tsk paprikakrydda 1 tsk salt 2 krm svartpeppar , malen Garnering 6 st färsk sparris 6 st körsbärstomater Köp receptet