Skär ett längsgående snitt i varje kycklingfilé och fyll med färsen. Skiva upp kycklingen och servera med chimichurri över och risonisallad och majs till
Lägg kycklingfilén och marianden i en skål. Vänd på kycklingfiléerna minst en gång under tiden. Skär kycklingfilén i avlånga bitar (2-3 st per filé). Grilla kycklingfiléerna i 10-15 minuter. 500-600 g kycklingfilé
Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Kontrollera att kycklingen är genomstekt och köttsaften ofärgad. 900 g kycklinglårfilé. 11 msk olivolja med citronsmakLägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper
Det är ju sååå gott att steka kyckling i smör och en massa vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Servera såsen till potatisbakelse, kyckling, stekta haricots verts och rödlök. Stek klart kycklingen i ugnen tills köttsaften är ofärgad, ca 20 minuter. 4 st kycklingfil. 1 msk kycklingfond