Nyår

Nyår

Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

1 kruka basilika 1 kruka persilja 50 g bladspenat 1 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 2 schalottenlökar, finhackade ca 1 dl Zeta olivolja 3 dl Zeta Arborioris Casa Di Luca ca 2 dl torrt vitt vin ca 1 l kycklingbuljong, varm 60 g Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån salt svartpeppar 8 pilgrimsmusslor 4 msk Zeta extra jungfruolivolja classico
Lyxig Toast Skagen

Lyxig Toast Skagen

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,5 st röd lök 0,75 kruka(or) färsk dill 240 gram handskalade räkor 4 msk crème fraiche 3 msk majonnäs 1 st citron(er) 3 krm salt 1 krm svartpeppar 40 gram amerikansk löjrom 0,25 kruka(or) färsk dill 200 gram ljust surdegsbröd 25 gram Mat & Bak smör Köp receptet
Cheesecake med Nutellamousse

Cheesecake med Nutellamousse

12 st oreokex. 25 g smör. 200 g färskost. 2 dl nutella. 1 tsk vaniljsocker. 3 dl vispgrädde. jordgubbar. 12 st oreokex 150 g 25 g smör Nutellamousse
Clementincocktail med rosmarin

Clementincocktail med rosmarin

Ingredienser Portioner. 8 1 dl strösocker 1 dl vatten 2 - 3 msk hackad, färsk rosmarin 1 msk finrivet clementinskal 2 dl färskpressad clementinjuice 1 dl färskpressad limejuice 1 flaska mousserande vin (à 750 ml, t ex prosecco) ev rosmarinkvist till garnering Lägg till i inköpslistan