Stryk ut potatismassan tunt på ett bakplåtspapper. Mixa alla ingredienser till en slät massa. Gräddas i ugn på 145 grader i ca 30 minuter eller tills det blir krispigt och svagt gyllenbrunt
Under semestern ändrade jag mina frukostvanor. Från att tidigare ha ätit fil med äpple, frön och nötter tog jag mig äntligen i kragen och provade det här med att göra LCHF-gröt
Sprid ut på en plåt klädd med bakplåtspapper. Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Visst är det bra när man hittar något nyttigt som även är gott. Man önskar ju att alla bakverk och andra goda saker vore rena hälsokosten, me tyvärr så är det ju önskedrömmar
Jag mixade en tetra vita bönor (valfritt, har använt kikärtor oxå) med 1/2 dl pofiber, 1 tsk bakpulver, valfria kryddor och fluffad äggvita till lagom koncistens. 1 tsk bakpulver