bröd

bröd

  • 6 Recept
Rågbröd

Rågbröd

Sätt in brödformarna i den heta ugnen. Lägg limporna i två smorda 2-liters brödformar. Efter bakningen, låt brödet svalna 15 minuter innan det tas ut ur formen

Ryskt Rågbröd på filmjölk.

Låt brödet baka stå i 30-40 minuter. Antal portioner. 12. Färdigt på. 1h 45 min. Ingredienser. Steg 1. 500 g filmjölk 375 g stenmalt rågmjöl 20 g jäst Steg 2
Danskt rågbröd

Danskt rågbröd

Danskt rågbröd ja, jag har ju fått en slags pippi på det. Det vita brödet bli alltmer avlägset här hemma, numera är det nästan bara knäckebröd och rågbröd som gäller

Rågbröd å kylan från Sibirien

Hej min vän. Hur hänger din söndagshatt. Här är det lite deppigt då bilskrället vägrar starta. Håller tummen att det "bara" är batteriet
Grovt rågbröd

Grovt rågbröd

Bakade detta grova bröd idag. Ett grovt bröd med lite tuggmotstånd. Som vanligt så kommer januari försöka bli lite annat än kaffebröd
Bröd för alla sinnen

Bröd för alla sinnen

Förra helgen bakade jag bröd medan jag städade ut julen. Funkade hur bra som helst då brödet mest ska stå och jäsa och bara behöver pysslas om korta stunder