Lagad i långpanna så det räckte till matlådor. Hur gör ni, har ni matlådor med er om dagarna. Har du inte börjat med matlåda än så kanske du i alla fall funderar på att göra det
4 matjesillsfiléer, hela och avrunna. 14 matjesillsfiléer, hela och avrunna 800 g potatis, kokt och kall 1 knippe rädisor 4 ägg, hårdkokta 0,5 gurka 1,5 dl gräslök, hackad 1,5 dl dill, hackad 75 g smör 1,5 dl gräddfil gott knäckebröd till serveringSkär matjessillen i bitar på snedden
Dela tomaterna på mitten och lägg dem på fatet. Skiva brödet och servera vid sidan om, det kan man ha att suga upp olja och resterna från osten och tomaterna med
Köttfondue med pepparrotssås, saffran och tomatsås och kall. Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad hängmörad högrev med rödvinssmör, potatisgratäng och smörstekta
Sen är det bara skjuts in i ugnen och fram med lite gräddfil, enklare sommarmat kan det inte bli. Här kommer ett riktigt somrigt recept på kyckling i ugn
I min hästhage växer en liten skog – en skog av pepparrot. Ja, tro det eller ej men det är faktiskt en riktig liten djungel för hönsen att traska runt i och för varje år sprider den sig allt mer
Resultatet blev en saftig och matig macka. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Häll på tomaterna, socker och fond. Lägg i fiskbitarna och ös över lite tomatsås. 11 burk körsbärstomater eller hela tomater på burk. 11 1/2 dl matlagningsgräddeHalvtina fiskblocket och dela det i 4 bitar
Tillsätt sedan krossade tomater, buljongtärning, basilika och smaka av med salt och peppar. 500g krossade tomater. ca 5dl Oatly iMat. Varva sedan Oatyly iMat med plattor och ratatouille röran ( dvs iMat, plattor, ratatouille) 3 ggr, grädda sedan i ugnen på 225 grader i 20 min. 500g krossade tomater
Häll på tomater. Blanda gnocchi och tomatsås med riven parmesan och lägg upp i en ugnsfast form. 1körsbärstomater eller ½ kg färska tomater på kvist. Lägg i 2 matskedar salt och lägg försiktigt i 10–15 gnocchi i taget