4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
2 st kycklingfiléer. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
När jag är sjuk och inte riktigt orkar laga mat (vilket jag varit nyligen) blir det därför alltsomoftast en färdiggrillad kyckling med potatissallad till middag
Den här kycklinglasagnen har legat på lager ett tag nu så det är dags den kommer ut på bloggen. Snabbt och enkelt då det är färdig grillad kyckling och färska lasagneplattor
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Junis kompis Alba (Min väninna Rebeccas dotter) sov över och hon tog liiiiiiiiite kyckling. Skär kycklingfiléen i skivor och sedan dela öven dem, alternativt köp färdigskivade minutskivor (Kronfågel)
I kväll så har vi ätit en riktigt god kyckling som påminner mig om mammas "räkor i stark sås". Bryn kycklingfileérna runt om några minuter så att de får fin färg
Skär kycklingfiléerna i bitar. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. 600 g kycklingfilé. Servera med en fräsch sallad och ris, potatis, pasta eller varför inte lite bulgur, coscos eller klyftisar 600 g kycklingfilé