Annika baka

Annika baka

  • 8 Recept
Havrescones

Havrescones

Här kommer ett litet tips till mellandagsfrukosten. De här sconsen med havregryn i är riktigt, riktigt goda
Kalljäst formbröd

Kalljäst formbröd

Nybakat bröd. Perfekt till helgfrukosten. Gör degen dagen före och låt den kalljäsa över natten. På morgonen är det bara att ta fram brödformen och låta den stå framme i rumstemperatur, medan ugnen blir varm
No-bake cookies på en kvart

No-bake cookies på en kvart

Ja det är sant. Du behöver ingen ugn, de tar en kvart att göra och dom är väldigt, väldigt goda. Minutkakor (24 st)
Äppelkaka med mandelmassa (mjölkfri)

Äppelkaka med mandelmassa (mjölkfri)

Låt mig sticka fram hakan och presentera drottningmodern till alla äppelkakor. Äppelkakans äppelkaka. När du en gång smakat den här äppelkakan kommer du inte att vilja äta någonting annat
Hårt bröd

Hårt bröd

Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan  i en bunke och häll över det kokande vattnet
Gott bröd bakat i gjutjärnsgryta.

Gott bröd bakat i gjutjärnsgryta.

Gott bröd bakat i gjutjärnsgryta. Bland annat ett riktigt gott bröd som jag bakade under novemberlovet till mina lovlediga ynglingar
Kalljäst bröd

Kalljäst bröd

På morgonen bakar man ut brödet och gräddar det i ugnen. Sedan är det bara att njuta av nybakat till frukost