När mamma och pappa kom över sist fick jag en hel hög med härliga rabarberstjälkar. Underbart. Jag tänkte nog göra som förra året, baka något sött och sen göra saft av resten
Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. Ät den med en bit gott bröd och ni har en riktigt fin vardagsrätt
Nu börjar syrenen bli överblommad här i Skåne men innan dess hann jag testa en ny smak. syrensaft. Jag hade inte gjort syrensaft innan så jag googlade runt bland lite olika recept och satte sedan ihop de smasättningar jag tyckte lät goda (utan att veta hur syrenen i sig skulle smaka)
Jag äter mer och mer vegetariskt. Det har blivit så när jag står i charkdisken och ska välja. Jag vet inte vad jag vill ha och jag vet inte om jag vill ha
Cut the cauliflower into small florets, then wash and dry them with paper towels. Process the cauliflower florets in small batches in a food processor or blender until you get a rice-like texture
Här nedan har jag samlat ett gäng (43. ) länkar till recept som representerar kosten som vi kommer att äta under onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker
– I samarbete med CocoVi – Acaibowl är en av mina absoluta favoriter. Acai (som uttalas a-sa-ee) är ett brasiliansk superbär med upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär
Bästa konsistensen jag fått till någonsin på veganglass. Den är mjuk och len i munnen och går lätt att skopa upp utan att glassen behöver stå framme först