1 msk tomatpuré. Skiva gurkan tunt på mandolin eller med osthyvel. Blanda ättika, socker, salt, vatten, vitpeppar och persilja och slå lagen över gurkan
Servera med osaltat Basmatiris. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Tillsätt tomatpuré och rosta den snabbt. Häll i krossade tomater, vatten, grädde, fond och paprikapulver och låt det koka sakta i minst 10 minuter. 1 msk tomatpuré. 400 g tomater, krossade på burk
400g Färska champinjonerSmör2½dl Matlagningsgrädde1½msk VetemjölKollorit SoyaSaltVitpepparFräs svampen i smör, när det börjar "knäppa" i den är det dags att hälla på mjöl, röra runt och sedan hälla på grädden
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 2 dl matlagningsgrädde
Samt ugnsbakade tomathalvor och lättkokta vaxbönor. Pasta med Tomat/Baconsås. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. Det är en rätt som går hem hos dem flesta. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås