Hoppas att ni hade en trevlig midsommarafton i går trots kyla och regnrusk. Här var det helt okej. Vi tog en tur i husbilen ner till Vadstena och käkade en smarrig picknicklunch som bestod av dessa läckra frallor, fyllda med morotslax samt en enkel potatissallad smaksatt med dippmix (se recept här och här)
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Aperol Spritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Gottegrisen är i farten igen. Nygräddade muffins. på mitt sätt. Att värma upp mjölken till smeten gör att muffinsen blir riktigt saftiga och extra hållbara…
Älskar du som jag Baileys, kaffe och grädde. -) så älskar du även Kaffe Karlsson. Istället för som i Irish Coffey tillsätta whiskey så tar man Cointreau istället
Det är ju lite smörgåstårtetider nu, får man väl ändå säga. Skolavslutning, konfirmationer, studenter och andra somriga saker man vill fira görs ju enkelt och väldigt gott med just smörgåstårta
"Solen skiner på taken, endast Sara är vaken". Tidig morgon och jag smyger upp i min ensamhet utan att väcka nån, en dusch och en kopp te och sen cykla i väg till jobbet i strålande solsken