Hetta upp en stekpanna med smör. 2 tjocka skivor Entrecôte3 dl grädde5-6 potatisarTimjanHaricot vertsOlivolja250 gram Champinjoner100 gram bacon100 gram karljohansvampKörsbärstomaterPersiljaSmörSalt & pepparInstruktionerSkala potatis och skiva sedan i tunna skivor. Stek cirka 2 minuter på varje sida
Samtidigt som du stekerpannbiffarnasteker du även löken. Smält lite smör i en stekpanna. Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff
Forma fyra biffar och lägg på tallrikar eller ett stort fat. Lägg äggulorna på råbiffarna. Servera rödlöken, cornichons, kapris, syltlök och rouillesåsen till råbiffen
Slå potatisen i ett durkslag, låt rinna av och stek den sedan färdig i smör i en stekpanna. Hetta upp en stekpanna ordentligt, smält en klick smör i pannan och stek köttblandningen hastigt, ungefär som en omelett