Köttet sköter sig själv i ugnen och glöm smaken av torr, blek söndag fläskstek. Använd den steksky som blir i folie förpackningen till en riktigt smakrik sås eller häll bara över skyn för att ge köttet ännu mera sting vid servering
Pensla köttet på båda sidor med äppelglazen. Pensla köttet med olja och grilla över glöden, 2 minuter per sida. Flytta köttet och grilla indirekt, 8 minuter per sida. 6 skiva fläskkarré
Kött på mitt vanliga enkla sätt. Just nu är jag inne i en period där jag gillar att experimentera med kryddningen av kött och den här dagen slängde jag i både av den egna krusbärsgelén och av körsbärssaften
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Lägg över köttet i en ugnsfast form. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackad chilipeppar, finhackad vitlök, salt och peppar och häll över köttet
Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Pinchitos med saffransris. 60 Min. Bang bang surf & turf curry. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad