Pinterest är min räddare i nöden när jag inte vet vad jag ska laga för mat. Den här enkla rätten från bloggen Cooktoria dök upp häromdagen och den åkte genast upp på min veckomeny
ett paket gnocchiett litet paket bladspenatnågra pecannötteren bit chevreen näve körsbärstomater1 vitlöksklyfta,pressadsmör att steka isalt,pepparGrovhacka pecannötterna, skär chevren i mindre bitar och dela tomaterna i hälften
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Hej på er,. Nu är det dags för lite fisk igen, bra det. Jag önskar att vi åt fisk ett par gånger i veckan men tyvärr blir det inte så ofta som jag vill
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Då var det dags för ännu ett av våra (mina) favoritrecept. Jag är mycket förtjust i curry och lite *het* mat så denna rätt är ganska ofta förekommande i hemmet
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Så, Oliver har inte nån form av maginfluensa, han har mått lite illa sedan i lördags men är varken dålig i magen eller kräks, men gissning är att hans tredje massiva förkylning har satt sig lite runt örat så han blir lite yr och därmed illamående