4 2 förp potatisklyftor (à 500 g) 1 vitlöksklyfta ca 500 g kycklingfärs 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 tsk sambal oelek 8 träspett 1 msk olja 1 msk smör Ajvaryoghurt 2 dl matyoghurt 1/2 dl ajvar relish salt peppar Till servering sallad silverlök i ringar fefferoni Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Gnid in kycklingen med citronsaft och strö sedan kryddblandningen över kycklingen. Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna och bryn kycklingen runt om
Putsa kycklingfiléerna, lägg handflatan på en filé och skär försiktigt tre tunna skivor på längden. Servera de panerade kycklingfilerna med kokt ris, tomatsåsen och garnera med parmesan
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond