Dela kycklingen i större bitar, om du har en bröstfilé, så tänk kanske tre stora bitar på en filé. Tillsätt den stekta kycklingen, häll på vin, soja och lagerblad
Skär kycklingfiléerna horisontellt till fyra tunnare skivor. Servera kycklingen med önskade tillbehör. 2 kycklingfiléer. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i pannan med 2 msk olivolja eller smör
Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven
Skär en skåra i kycklingen o fördela färskosten. Ta ut kycklingen o låt vila. 3 kycklingfileer. linda in kycklingen i 2 st skivor serranoskinka var. 3 kycklingfileer 3 msk phiadelphia ost
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den