3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag. *skratt* Det är en del av uppladdningen nu dagarna innan tävling för att toppa formen till lördag
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
30 min (det räcker för att få det krispigt om du gräddat det ordentligt innan)Det här är en av mina största favoriter, det är riktigt gott och inte mycket kolhydrater alls
3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370 g3 ägg2½ dl rårörsocker1½ msk vaniljsocker½ dl mandelolja1 dl citronmarmelad4 dl ljust bovetemjöl1 msk bakpulver1 msk malda psylliumfrönsmör/kokos till formenMosa bananerna. 3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370 g
Recept. Smulpaj med banan. Banana crumble – Smulpaj med banan – German bakery special. Inte Indiens nationalrätt kanske, men smulpaj med banan har en stark anknytning till Indien för mig
Denna torsdag gästar vi Schweiz. där det bjuds på kakan carac. Caracs består av en pajdeg, varpå en chokladfyllning vilar, vilken glaseras med en fondantglasyr i grönt