Äppelsmulig efterrätt i glas Visst är det lite julsmak på den här efterrätten, men vi tycker nog att den har ett liv efter jul oxå Fröken Linda & Hennes Moster
Fransyska i ugn 1 kg fransyska. kryddblandning. 1,5 msk svartpeppar. 1 msk anis. 1 msk timjan. marinad. 0,5 dl honung. 1 dl soya. 1 dl rapsolja Mina bästa recept och några till
Pajdeg till efterrättspaj Om du som jag ofta har lite bråttom och inte hinner vänta på de ordentliga momenten trycker du ut den i pajformen och ställer därefter in hela pajformen i kylen i en halvtimme innan du gräddar pajbotten Tasteline
Pajdeg till matpajer Till spenat använder jag gärna muskotnöt, till chèvre och tomat örtkryddor, till kyckling kanske rentav curry… endast fantasin sätter gränser Tasteline
Tjock kristyrJag använder pastafärger, då de är mycket mera koncentrerade än karamellfärger. Tjock kristyr. 15 december 2013, 07 Lilla kakmonstret