Jag bakar

Jag bakar

  • 14 Recept
Äppelsmulig efterrätt i glas

Äppelsmulig efterrätt i glas

Visst är det lite julsmak på den här efterrätten, men vi tycker nog att den har ett liv efter jul oxå

Fransyska i ugn

1 kg fransyska. kryddblandning. 1,5 msk svartpeppar. 1 msk anis. 1 msk timjan. marinad. 0,5 dl honung. 1 dl soya. 1 dl rapsolja

Pajdeg till efterrättspaj

Om du som jag ofta har lite bråttom och inte hinner vänta på de ordentliga momenten trycker du ut den i pajformen och ställer därefter in hela pajformen i kylen i en halvtimme innan du gräddar pajbotten

Pajdeg till matpajer

Till spenat använder jag gärna muskotnöt, till chèvre och tomat örtkryddor, till kyckling kanske rentav curry… endast fantasin sätter gränser
Tjock kristyr

Tjock kristyr

Jag använder pastafärger, då de är mycket mera koncentrerade än karamellfärger. Tjock kristyr. 15 december 2013, 07