Här kommer ännu ett inlägg om snabbmat i nyttig bemärkelse - något som jag gillar. Jag fräste lite morötter, squash, bönor och vitlök i olja, salt och svartpeppar
Såhär mellan helgerna så passar jag på att göra lite vardagsmat med prinskorv som blivit över. 6 port500 g korv500 g potatis1 gul löksmör1 msk tomatpuré1 btk krossade tomater3 dl vatten1 grönsaksbuljongtärning1 liten brk majs1 liten purjolök1 brk vita bönor i tomatsåsFräs korv, potatis och lök i mindre bitar och rör sedan i tomatpurén
Skiva falukorven. Lägg ut hälften i en smord ugnsfast form. Lägg över senap, skivad lök och skivad ost. varva på resten av falukorven i skivor och senap på dessa
Ibland blir jag sugen på något riktigt lättlagat. Som Korv Stroganoff, till exempel. Minns min mammas stroganoff från barndomen och blir lätt lyrisk… Så här lätt är det att tillaga den