Oavsett om du brukar äta vegansk mat eller inte så är den här grytan alldeles fantastiskt god. Extra gott blir det att servera den med krämigt kokosris
Höst och pumpasäsongen närmar sig. Idag tänkte vi tipsa om ett recept vi gjorde i vintras, medan vi höll på att äta upp alla pumporna vi köpte på hösten
Jag förutspådde ju att det skulle bli mer pumpa, och här kommer det. Det finns fortfarande fin pumpa att få tag på i affären, både butternut och muscatpumpa
Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' av Hannu Sarenström. Jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde den här vegetariska färsgrytan
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Det här är en av de opublicerade rätter jag nämnde att jag hade på lager, en rätt som dessutom inte kostar så mycket per portion, vilket gör den till en studentvänlig rätt (dvs
Halloween har förvisso redan passerat, men den här vegetariska röran med pumpa och morötter kan man faktiskt äta vilken dag som helst, så det får bli veckans vegetariska tips
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre