Krustader (varma eller kalla) med fyllning är ett lättgjort tilltugg. Här är en gratinerad variant med chèvreost och hjortronsylt vilket är en farligt god kombo
F. ö. r. u. t. o. m. l. j. e. d. s. k. ,. h. a. c. f. i. n. -. å. v. g. è. p. y. J. ä. 5. 1. 0. b. G. M. R. S. H. A. D. x. 3. Ö. 2. 8. 4. (. ). /. V. C. L. T. B. O. E. w. P. t r. m l
Risblandning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken genomskinlig i en kastrull med olja. Lägg i riset och fräs någon minut utan att det får färg
Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda vitlök med olja och pensla degen. Sprid ut mozzarella, parmesanost och timjan över pizzan