Skär kycklingfilén i bitar och häll i stekpannan, blanda runt. Servera med ris 900 g kycklingfilé. 1. Hacka gullök och vitlök, stek på låg värme i smör
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dela kycklingen i bitar, salt och peppra och bryn i olja och smör. Ugnsrostad potatis och en sallad serverade jag till denna underbart ljuvlig kycklinggryta
En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Hacka kycklingfiléerna i bitar. Vänd i kycklingfilén, curry, garam masala och eventuellt chili
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Afrikansk kycklinggryta - en favorit på vårt bord. Bryn kycklingbitarna runtom ioljan, lägg ner lök, vitlök, curry och chili och låt fräsa med någon minut
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta