Kotletter

Kotletter

  • 8 Recept
Lasagne de luxe

Lasagne de luxe

10-12 färska lasagneplattor 600 g blandfärs smör, att steka i 1 gul lök, riven 2 klyfta vitlök 400 g krossade tomater (eller passerade tomater) 0,5 dl chilisås salt peppar olivolja, till formen 3 dl mozzarellaost, riven färsk oregano, att garnera med
Fläskkotletter med apelsinsås

Fläskkotletter med apelsinsås

Servera kotletterna med sås, potatis, broccoli och apelsinklyftor. Stek kotletterna i smör i cirka 2–3 minuter per sida. 4 st fläskkotletter
Kotlett i ädelsås

Kotlett i ädelsås

Ta upp kotletterna. Smula i osten och lägg i kotletterna. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i smör 2 minuter per sida. 4 st kotletter
Långkokt fläskkotlett

Långkokt fläskkotlett

Bryn kotletterna i stekpanna med smör på hög värme så det får fin färg. Lyft upp kotletterna och vispa ner creme fraiche och grädde i buljongen