Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
200 g potatis. 2 dl Arla® gräddfil. 1 dl hackad färsk dill. ½ tsk salt. 200 g matjessill i bitar. Receptet gäller för 12 bitar 200 g potatis 2 dl Arla® gräddfil 1 dl hackad färsk dill ½ tsk salt 200 g matjessill i bitar
Våra grannar Olof och Carin bjöd på sååå goda tilltugg. Frasiga och ostiga. Panerad minimozzarella. 2 paket minimozzarella à 245 g (ca 14 bollar/förpackning)
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Lägg mjöl och bitar av smör i skålen till matberedaren med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt crème fraiche och kör tills det bildas en degboll