Hacka chokladen fint och lägg i en skål. Dela vaniljstången på längden. Koka upp mjölk med vaniljstång, kanel, kryddnejlikor och stjärnanis och låt dra i 5 minuter
Rönnbären plockas efter första frostnätterna eller läggs några dagar i frysen. Häll brännvinet över bären i en större flaska och låt det stå i rumstemperatur ca 3-4 dagar
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Jag håller på att testa en juicemaskin som jag ska berätta mer om efter det nyår för er. Den är verkligen helt makalöst bra så det ska bli otroligt roligt att få tipsa om en så bra, smidig och snygg produkt
Jag är som bekant stormförtjust i färskpressad juice & smoothies på sommaren. Även på vintern såklart, men det är något extra med en iskall juice för att svalka sig i solen
Här ovan ser ni något som kanske inte ser så mycket ut för världen, men ni måste nästan lova att prova det här, för det kan vara en av världens godaste desserter
Het bananchoklad dryck. När jag tittade på mina småkillar och deras rosiga kinder, kände jag ganska snabbt att jag ville lyxa till deras eftermiddag lite
När vi går på café väljer Ludvig alltid biskvi, med inga som helst undantag. Det är hans absolut favoritkaka alla kategorier, snäppet efter ligger kladdkaka