Vanliga formbullar som jag smaksatt med pepparkakskrydda i stället för kanel. Vanliga formbullar som jag smaksatt med pepparkakskrydda i stället för kanel
Fyll bullarna och täck med valfri mängd vispad grädde, lägg på locket och pudra över florsocker. Jag tycker att Fettisdagen är på tok för sent i år, 4 mars
Mandelkubbar i all ära men det är svårt att hitta ett BRA recept. Är det inte för stark smak av bittermandel så blir de torra, platta, hårda eller så blir det bara en klump mjöl
Kanelbullens dag imorgon och självklart ska vi väl ha lite goda kanelbullar va. Delar med mej av receptet ikväll så ni kan kavla upp ärmarna imorrn bitti och baka bullar
T. i. d. g. a. r. e. v. n. t. s. ä. j. k. å. p. m. o. b. ö. c. ,. h. l. u. B. K. R. f. S. D. 1. 0. 2. 5. (. ). 4. 7. -. H. L. y. 3. °. P. N. F. s t. g r. d l
bred på kanelsmöret o rulla ihop o skär ut bullar. Ca 50 bullar. Ca 50 bullar. 50 g jäst för söta degar150 g smör5 dl mjölk1 dl socker2 msk kanel½ tsk salt1 tsk vaniljsocker2 msk hela kardemummakärsor (som skall stötas sönder lite)ca 14 dl vetemjölSätt kitchen aiden på plats eller en stor bunke