Hej på er,. Hoppas att ni har riktigt härliga sommardagar. Kanske rent av semester. Det är ju verkligen utflyktstid just nu och självklart blir utflykten extra mysig om du tar med en rejäl fikakorg
Och om du vill ha nybakade brödkänslan någon dag senare (när dom legat framme) kan du slänga in dom i ugnen i några minuter på 200 grader så blir dom som nya igen + med en lite hårdare yta
Man kan göra brödet i 2 st 1 ½ l form också. Riv äpplena och blanda dem med filmjölken. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och häll i fil och äpple
Grädda brödet i 1 timme. Låt brödet stå i formen i 10 minuter innan det stjälps upp. Blanda vetekross, rågsikt, vetekli, linfrö, salt och bikarbonat i en stor skål
Jag fick i uppgift att baka kuvertbröden, yes. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)