Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Vi som har gluten intollerans får ju stå ut med mycket då det kommer till våran sort av mat. Först och främs, våra tillbehör vi köper in i våra liv är dyrt, brödet, kakorna, pastan mjölet, allt är dyrt för oss men vi slänger våra pengar på dessa varor för att kunna överleva våra liv
Till och med min sambo undrade om det verkligen var glutenfritt. Glutenfritt formbröd med frön. Med skräckblandad förtjusning satte jag igång att baka mitt första glutenfria bröd
Jag gillar att använda havregryn i bakning, det ger både god smak, fibrer och ett saftigt bröd. Här har jag även tillsatt pofiber och fibrex för extra fibrer samt blandat olika mjöler för att få lite olika smaker