Ölpanerad halloumi med picklad rödlök och tartarsås. -Detta inlägg är i samarbete med Fontana Food-. Detta är en vegetarisk variant på den engelska klassikern fish & chips
Här kommer recept på vegetarisk lasagne som vi åt förra helgen, bättre sent än aldrig. Gott, enkelt och bra mat att bjuda på eller om man vill ha ett gäng matlådor
Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Sojafärs istället för nötfärs användes i denna lasagne. 6 portioner. 600 gram sojafärs 1 stor gul lök 2 vitlöksklyftor 2 burkar finkrossade tomater 1 burk färdig tomatpastasås (typ Barilla) 2 msk soja 2 msk tomatpuré 3-4 msk ketchup 1 dl grädde salt och
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Hög fin luft, solsken och ledig söndag. I kylen låg några trattisar och ropade på att få bli uppätna. Så det fick bli Wallenbergare men fint mos, lingon och skirat smör till söndagsmiddag
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter