Koka pastan under tiden. När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Igår var vi hos Kajsa och firade hennes födelsedag, med massor utav gott och lyxigt
Nu var det ett tag sen jag tillagade den här goda pastarätten och jag följde inte direkt nåt recept (men fick inspiration efter att ha kikat runt på Allt om Mat ), så i ärlighetens namn är jag inte helt säker på vad jag hade i
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Lotta har gnocchi i sitt recept, jag tar vanlig pasta. Koka under tiden pastan och skölj ruccolan. Pasta med parma, valnötter, tomater och ruccola4 portioner400 g körsbärstomater1 1/2 dl valnötter8 skivor parma/prosciutto/annan lufttorkad skinka4 portioner pasta75 g ruccola2 msk (valnöts)oljanyriven parmesanSätt ugnen på 200°C
Koka upp lättsaltat vatten för pastan som du kokar samtidigt som grädden. Häll av vattnet från pastan i en sil men spola inte den i vatten utan häll den i den grädden och rör om
Jag rensade kylen på lite varor och fick ihop en schysst pastarätt precis i min smak. Spag(h)etti, koka enligt anvisningarna på paketet och på slutet kan du slänga ned lite basilika i pastavattnet som får koka med
Vi fick seriösa cravings efter en riktigt god pasta. Första planen var att köpa färsk pasta och röra ihop nån trevlig fyllning och göra knyten av nåt slag