Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravad lax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravad lax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
(I originalreceptet används potatis). Receptet hämtat från boken "Kött" av Håkan Fällman. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Recept går jag inte efter utan höftar. Hej hopp vaknade kl. 6 och hade druckit kaffe redan 6. 30 och kl 11 var maten klar så såg dagen ut igår och ja och jag vaknade lika tidigt idag med men behövde inte laga mat då det blev så mkt över från gårdagens
Receptet kommer ur boken "Green Kitchen at Home" som är skriven av David Frenkiel och Luise Vindahl. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
½ dl äpple i små tärningar (vid strikt LCHF, byt mot ½ grön paprika). Fyllda wraps. När jag jobbade på restaurang gjorde jag ofta tunnbrödsrullar med olika fyllningar som förrätt