Såser

Såser

  • 34 Recept
Rosépepparsås

Rosépepparsås

1 st. 10,75 tsk. 10,25 dl. 11 dl. 10,25 st. 10,25 msk. 10,25 tsk. 11 tskSkala och hacka scharlottenlöken fint
Gulaschsoppa

Gulaschsoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram högrev , nötkött, ex fransyska eller ryggbiff 2 msk olja 1 odefinierad salt 2 st gul lök(ar) 2 st röda paprikor 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 tsk spiskummin 3 msk tomatpuré 1 odefinierad cayennepeppar 1 l vatten 2 tärning(ar) oxbuljong 4 st potatis(ar) 4 skiva(or) grovt bröd 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Gräddsås

Gräddsås

3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk kalvfond 0,5 msk soja 0,75 tsk salt
Balsamvinägersås

Balsamvinägersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st schalottenlökar 1 krm svartpeppar 4 dl vatten 1 dl kalvfond 1 dl balsamvinäger 2 msk soja 2 msk margarin , eller smör 3 msk socker 2 msk maizena , redning för mörka såser Köp receptet
Varm citronsås till fisk

Varm citronsås till fisk

2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjöl citronpeppar efter behag eller  ca 1 krm svartpeppar
Äggsås, grundrecept

Äggsås, grundrecept

Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, tillsätt mjölet och låt det fräsa under omrörning ett ögonblick
Balsamicosås

Balsamicosås

Ingredienser Portioner. 2 dl 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 3 msk strösocker 5 msk balsamvinäger 3 dl rött vin 1/2 dl kalvfond 1 dl vatten 2 tsk maizena majsstärkelse 2 msk smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Vitvinssås - Recept | Arla

Vitvinssås - Recept | Arla

3 schalottenlökar. 2½ msk Arla® Svenskt Smör. 2 dl vitt vin. 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong. 3 dl Arla® vispgrädde
Cidersås

Cidersås

Skala löken och äpplet. Hacka lök och äpple så fint du kan. Fräs lök och äpple i en såskastrull i smör och olivolja i några minuter utan att det tar färg