Finare middag

Finare middag

Helstekt oxfilé med gorgonzolatäcke

Helstekt oxfilé med gorgonzolatäcke

Ingredienser Portioner. 6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Oxfilé Wellington

Oxfilé Wellington

Jag har provat det med champinjoner och fläskfilé men den här rätten, då ska man satsa på lite finare köttbit som man kan lämna lite röd
Helstekt oxfilé

Helstekt oxfilé

När man lagar kött av riktigt hög kvalitet rekommenderar jag att alltid använda en stektermometer. På så sätt får man perfekt resultat varje gång