Förrätter

Förrätter

  • 6 Recept
Tomat och basilika paj

Tomat och basilika paj

Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 10 skiva(or) parmaskinka 6 st soltorkade tomater i olja 150 gram naturell färskost 0,5 kruka(or) gräslök 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Västerbotens paj

Västerbotens paj

En snabb enkel men ack så god paj.  . 4 ägg. 2,5 dl grädde. 3 dl riven västerbotens ost. Ett förgräddat Pajskal
Carpaccio på serranoskinka med pistagenöts pesto

Carpaccio på serranoskinka med pistagenöts pesto

Det här är en god liten rätt som fungerar lika bra till vardags som till fest. Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern
Carpaccio på bresaola

Carpaccio på bresaola

Rosta pinjenötterna i en medelvarm panna. Passa noga så att de inte bränns. Blanda dressingen. Skölj och torka rucolan